SHUDER DAYANIŞMA İLE KENDİ OFİSİNE KAVUŞTU!

DERNEĞİMİZİN KURULUŞUNUN OTUZUNCU YILINDA, UZUN YILLARDIR HAYALİNİ KURDUĞUMUZ DERNEK YERİMİZİ TAM BİR EKİP RUHUYLA ÇALIŞARAK 22 MAYIS 2018 TARİHİNDE SATIN ALDIK...

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM VE SOSYAL HİZMET MESLEĞİNE GÖNÜL VEREN DOSTLARIMIZ,

DERNEĞİMİZİN KURULUŞUNUN OTUZUNCU YILINDA UZUN YILLARDIR HAYALİNİ KURDUĞUMUZ DERNEK YERİMİZİ TAM BİR EKİP RUHUYLA ÇALIŞARAK 22 MAYIS 2018 TARİHİNDE SATIN ALDIK.

BU EKİP RUHU BİZİ SADECE BU DÖRT DUVAR VE İÇİNDEKİ EŞYALARA SAHİP OLMAKTAN ÇOK ÖTEYE TAŞIDI. ORTAK BİR HEDEFTE BİRLEŞEBİLME VE SONUCA YÖNELİK ÇABAMIZI BÜTÜNLEŞTİRME AÇISINDAN ÇOK KIYMETLİ BİR SÜREÇ YAŞADIK VE SONUNDA BAŞARDIK.

BU SÜREÇTE GEREK SOSYAL HİZMET UZMANI GEREKSE KAMPANYAMIZA PARASAL VE EMEK OLARAK DESTEK VEREN SİZ DEĞERLİ KATKI SAHİPLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM.

KAMPANYAMIZA 485 KİŞİ TARAFINDAN DEĞİŞİK MİKTARLARDA TOPLAM 204.540 TL BAĞIŞ YAPILDI. AYRICA BU RAKAMIN İÇİNDE YER ALMAYAN EMEK DESTEĞİ VE AYNİ KATKILAR OLDU. BUNLARIN HER BİRİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ KATKILARDIR. HER BİR KATKIYA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.

BUNUNLA BİRLİKTE BAZI KATKI VE EMEK SAHİPLERİNE SİZİN HUZURUNUZDA TEK TEK TEŞEKKÜR ETMEYİ DE BİR BORÇ BİLİYORUM. ÇÜNKÜ BU KATKI VE EMEKLER BİZİM HAYALİMİZE DAHA HIZLI ULAŞMAMIZI SAĞLAMIŞTIR. AYNI ZAMANDA HEDEFİMİZE ULAŞMAMIZDA GEREKEN BİRLİKTELİK RUHUNU VE SİNERJİYİ GÜÇLENDİRMEDE ÖNEMLİ ROL OYNAMIŞTIR.

ÖNCELİKLE BU SÜRECİN SAĞLAM TEMELLERİNİ ATTIĞI, BU KAMPANYA SÜRECİNDE DE AYNI İNANÇ VE RUHLA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN 14. DÖNEM SHUDER GMYK NA,

DERNEK YERİ ALMA KOMİSYONUNUN DEĞERLİ ÜYELERİNE, ÖZELLİKLE HEMEN HER TOPLANTISINA KATILAN FİKRİ AKBİN, ABİDİN ÖZDEMİR, RAMAZAN YÜKSEL VE BURHAN GÖRÜR’E

DERNEK YERİ ALMA KOMİSYONUNUN DÜZENLİ, ETKİN VE SONUCA ODAKLI ÇALIŞMALARINI KOORDİNE EDEN, BU BÜROMUZU SIKI BİR ARAŞTIRMA SONUCU BULAN, TÜM TADİLAT VE TEFRİŞ SÜRECİNDE BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE ÇALIŞMALARI SONUNA KADAR SÜRDÜREN DERNEK YERİ ALMA KOMİSYONU BAŞKANI ERDAL BOZKURT’A,

KOMİSYONUMUZUN VE ÜYELERİMİZİN EKİP RUHUNU SÜREKLİ DESTEKLEYEREK, YÖNETİM KURULUMUZLA BİRLİKTE MESLEKTAŞLARIMIZIN MOTİVASYON VE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE HER ZAMAN YER ALAN DERNEK YERİ ALMA KOMİSYONU ÜYESİ FİKRİ AKBİN'E,

MADDİ KATKILARININ YANISIRA KOMİSYONUMUZUN VE ÜYELERİMİZİN EKİP RUHUNU SÜREKLİ DESTEKLEYEREK HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEMİZDE ENERJİMİZİ YÜKSELTEN GÜL ERDOST’A,

KAMPANYAMIZA YAPTIKLARI YÜKSEK RAKAMLI MADDİ KATKILAR İLE YER ALMA HAYALİMİZİ DAHA KISA SÜREDE GERÇEKLEŞTİRMEMİZE, TADİLAT VE TEFRİŞİNİ DE ÜYELERİMİZE LAYIK BİR YER OLARAK YAPMAMIZA OLANAK VEREN SİTEPLUS KURUCU GENEL MÜDÜRÜ / SOSYAL HİZMET UZMANI UFUK COŞKUN’A,

ÖZBAK–DER GENEL BAŞKANI / SOSYAL HİZMET UZMANI SÖZGÜR CAMCI’YA,

BİZİ BİRÇOK KAYNAKLA BULUŞTURAN SOSYAL HİZMET UZMANI HULUSİ ARMAĞAN’A,

ÖZBAK-DER’İN KATKILARINI BİZE SUNAN DEĞERLİ ÜYELERİNE, STK VE MESLEKİ DAYANIŞMAYA KATKI VEREN SABEV’E,

KAMPANYA SÜRECİNDE YAPTIĞIMIZ KATKI AMAÇLI İMZA GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE BİZE DESTEK VEREN KAHRAMAN EROĞLU, HULUSİ ARMAĞAN, İLE BU ETKİNLİKLERDE HEP YANIMIZDA OLAN MÜZİK DİNLETİ EKİBİMİZ FİKRİ AKBİN, DERYA YELEKÇİ ve MEHMET CAN YAZICIOĞLU’NA,

KAMPANYAMIZIN TEMSİLİ TUĞLA PANOMUZU VE DİĞER DERNEK LOGOLU GÖRSELLERİMİZİ TABELALARIMIZI YAPAN ŞAHİN ACAR’A,

DERNEĞİMİZE SANATSAL DEĞERİ YÜKSEK RESİM TABLOSU BAĞIŞINDA BULUNAN RESSAM/SHU ESİN ÖZGÜR ve ŞAİR/SHU CEVAT ÜSTÜN’e

KAMPANYAMIZIN TÜM ÜLKEMİZDEKİ MESLEKTAŞLARIMIZA YAYGINLAŞMASINI SAĞLAYAN DEĞERLİ ŞUBE BAŞKANLARIMIZ VE YÖNETİM KURULLARINA,

KAMPANYANIN BAŞLATILMASIYLA HEYECANIMIZA ORTAK OLAN, KATKI VE OLUMLU GERİBİLDİRİMLERİYLE MOTİVASYONUMUZU ARTTIRAN ÜLKEMİZDE, HATTA YURTDIŞINDA ÇALIŞAN/YAŞAYAN ÇOK KIYMETLİ ÜYELERİMİZE,

YÖNETİMİ DEVRALDIĞIMIZ 2017 MART AYINDAN İTİBAREN, KENDİ MÜLKÜMÜZ BÜROMUZDA DERNEĞİMİZİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREBİLMESİ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN UMUTLA, EMEKLE, EKİP RUHU VE HEYECANLA ÇALIŞARAK BU GÜNÜ YAŞAYABİLME SEVİNCİNİ PAYLAŞTIĞIMIZ DEĞERLİ YÖNETİM KURULUMUZA,

VE TABİKİ AÇILIŞ TÖRENİMİZE GELEREK BİZLERİ ONURLANDIRAN VE MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞAN DEĞERLİ KONUKLARIMIZA AYRICA HOŞ BİR KEMAN DİNLETİSİ İLE KATKI VEREN SEVGİLİ UĞURCAN ÇİFTÇİ’YE,
GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYOR,

BU BİRLİKTELİĞİN VE HEYECANIN BAŞARILI VE İZ BIRAKACAK MESLEKİ ÇALIŞMALARLA DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.

RAHMİYE BOZKURT
SHUDER GENEL BAŞKANI