Okul Sosyal Hizmeti Görüşmesi

Okul Sosyal Hizmeti Görüşmesi (SHUDER/Okul Sosyal Hizmeti Komisyonu - MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü)

Değerli meslektaşlarımız, sevgili öğrencilerimiz;

SHUDER tarafından yürütülen Türkiye’de okul sosyal hizmetinin başlatılması ve yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği GMYK Üyeleri ve SHUDER Okul Sosyal Hizmeti Komisyonu üyelerinden (SHUDER Genel Başkanı Bülent Karakuş, Komisyon başkanı Prof. Dr. Nurdan Duman, Komisyon ve SHUDER GMYK Üyesi Doç.Dr. Elif Gökçearslan Çifci, Komisyon ve SHUDER GMYK üyesi Mehmet Can Aktan) oluşan heyet, okul sosyal hizmetinin kurulması halinde örgütleneceği muhtemel genel müdürlük olan Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör ile Okul Sosyal Hizmeti başta olmak üzere, Suriyeli çocuklara psiko-sosyal destek projesi vb. meslekle ilgili önemli konuları görüşmüşlerdir.

Görüşmede okul sosyal hizmetine ilişkin paylaşımda bulunulmuş, SHUDER Okul Sosyal Hizmeti Komisyonu tarafından hazırlanan rapor sayın genel müdüre sunulmuş, görüş alışverişinin ardından iletişimin sürdürülmesine, görüşmede ele alınan öncelikli hususlarda çalışma yapılarak konunun tekrar değerlendirilmesi kararlaştırılmıştır.

SHUDER GMYK

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   2212 kez okundu