SHUDER 8.Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi kitabı yayımlandı!

"Türkiye'de Sosyal Politikanın Dönüşümü: Yerelleşme ve Sosyal Hizmetler" ana temasıyla 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen SHUDER 8.Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi kitabımızın basımı SABEV tarafından yapılmış ve yayınlanmıştır.

Derneğimiz tarafından, "Türkiye'de Sosyal Politikanın Dönüşümü: Yerelleşme ve Sosyal Hizmetler" ana temasıyla 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde Ankara ATAUM’da gerçekleştirilen SHUDER 8.Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi kitabı Derneğimizin 28.yayını olarak, SABEV tarafından basılarak yayınlanmıştır.

Kitabın yayına hazırlanmasında emeği geçen Doç.Dr.Arzu İÇAĞASIOĞLU ÇOBAN, SHU Bülent KARAKUŞ, SHU Abidin ÖZDEMİR, Dr.Melek ZUBAROĞLU YANARDAĞ ve Arş.Gör.Mehmet Can AKTAN ile SABEV adına kitabın basımını gerçekleştiren Prof.Dr.İlhan TOMANBAY’a teşekkür ederiz.

Kongre katılımcıları kongre kitabını ücretsiz olarak Derneğimizden temin edebilir. Kongre kitabımız 18 Mart 2017 tarihindeki genel kurulumuzda ve sonrasında da genel merkez ve şubelerimizden temin edilebilir.

SHUDER GMYK

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   3388 kez okundu