Panel

PANEL

Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Merkezi ve

Ankara Üniversitesi SBF Sosyal Hizmet Bölümü

Sosyal Hizmet Mesleğinin Küresel Yönelimleri”

Ankara ATAUM, 6 Ekim 2016

Değerli Meslektaşlarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Derneğimizin de üye olduğu IFSW-Uluslararası Sosyal Hizmet Uzmanları Federasyonu Genel Sekreteri Dr. Rory Truell, IFSW'nin Derneğimize destek ve dayanışmasını sunmak ve mesleki konularda görüş alışverişinde bulunmak için Derneğimizin ev sahipliğinde 6-8 Ekim 2016 tarihleri arasında ülkemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

Bu çerçevede uluslararası alanda sosyal hizmetteki gelişmeler ve ülkemizdeki durumun paylaşılması amacıyla, Derneğimiz ve Ankara Üniversitesi SBF Sosyal Hizmet Bölümü'nün işbirliğinde, 6 Ekim 2016 perşembe günü saat 13.30'da, Ankara Üniversitesi ATAUM'da, "Sosyal Hizmet Mesleğinin Küresel Yönelimleri" konulu bir panel gerçekleştirilmiştir. Panele meslektaşlarımız, sosyal hizmet öğrencileri ve ilgililerin katılımı yoğun olmuş, sosyal hizmete dair önemli paylaşımlarda bulunulmuştur.

Panelin başarı ile gerçekleşmesinde katkısı olan başta panelistler; Dr. Rory Truell (IFSW Genel Sekreteri), Prof. Dr. Veli Duyan (Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı) ve Prof.Dr. Hakan Acar’a (Kocaeli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı, Sosyal Hizmet Okullar Derneği Başkanı, EASSW Yönetim Kurulu Üyesi); Derneğimizin Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine; Ankara Üniversitesi SBF Sosyal Hizmet Bölümü'ne; ATAUM’a; Doç.Dr.Elif GÖKÇEARSLAN ÇİFTÇİ'ye (Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı); Panel Koordinatörleri Mehmet Can ÖZKAYA (SHUDER Genel Sekreteri) ve Yrd.Doç.Dr. Gonca POLAT’a (Ankara Ü.SBF. Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi); Katkılarından dolayı Arş.Gör.Burcu ÖZDEMİR’e (Ankara Ü.SBF. Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi), Dr.Ezgi YANARDAĞ’a (SHUDER Üye), Yaşar ÇAVDAR KOLBÜKEN’e (SHUDER Ankara Şube Eski Başkanı) ve panele katılan tüm katılımcılara şahsım ve Derneğimiz adına içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bülent KARAKUŞ

SHUDER Genel Başkanı